Skip navigation
Onderdeel van Alrijne Zorggroep
rijnland logo
Onderdeel van Alrijne Zorggroep
volg ons | Contact | Sitemap | Print | tekst A A A
rijnland homepage

Let op

In 2010 is landelijk bekend geworden dat talloze patiënten met een metaal-op-metaal (MOM) heupprothese terug moeten naar het ziekenhuis voor een extra medische controle. Dit in verband met het mogelijk vrijkomen van metaalslijpsel. Rijnland Ziekenhuis gebruikt de MOM prothese niet en maakt al ruim twintig jaar gebruik van prothesen met een keramische kop en een polyethyleen voering in de kom. Patiënten die bij ons een heupprothese hebben gekregen hoeven zich dus geen zorgen te maken.

Heeft u vragen?
Neemt u dan contact op met de polikliniek orthopedie in Leiderdorp. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 16.30 uur, T 071 - 58 28 059.

Orthopedie

Orthopedie is een specialisme binnen Rijnland Ziekenhuis. Op deze afdeling houden we ons bezig met aandoeningen aan het steun- en bewegingsstelsel (botten, gewrichten, spieren, pezen en banden). We doen verschillende soorten onderzoek om te ontdekken wat er met iemand aan de hand is. Als we dat eenmaal weten en als het nodig is dat we ingrijpen, starten we met de behandeling.
orthopedie
Ga naar de afdelingspaginapolikliniek orthopedie
Onderdeel Alrijne Ziekenhuis
Locatie Alphen a/d Rijn
Bestemmingsnummer 46
Telefoon balie 0172-467059
Locatie Leiderdorp
Bestemmingsnummer RZL-22
Telefoon balie 071-5828059
Einde
Built on Yucan by Desk.nl
© Alrijne Zorggroep 2015 | Proclaimer